Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Зборівський «Колос» у кінцівці матчу вирвав перемогу в «Прогресу»

4 вересня 2017 р. 15:21

У 10-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу важку перемогу на виїзді здобув зборівський «Колос» (1:0), який суперничав з завжди непоступлиим на домашній арені заліщицьким «Прогресом».

Активніше матч розпочала заліщицька команда і на 15-й хвилині протягом однієї атаки м’яч двічі потрапляв у поперечину. В першому випадку м’яч знайшов поперчену після удару головою, далі був відскок та наступний удар, який відбив кіпер «Колоса» Руслан Мазур. А вже після підбору був ще один удар в поперечину і лише після цього захисники гостей вибили м’яча на кутовий. На 25-й хвилині заліщицькі футболісти ще одного разу потужного пробили по воротах, після чого м’яч потрапив у хрестовину.

Оговтавшись, кілька моментів мали і гравці «Колоса». Їхній нападник Роман Бабин після хорошої передачі капітана Романа Бардокіна вийшов віч-на-віч з воротарем господарів Ярославом Марунчаком, але пробиваючи в дальній кут, у рамку не влучив. Ще одного разу зборівчани після трьоходівки Сергій Комар – Андрій Когут – Андрій Блакита, останній пробивав у дотик метрів з 15-ти. Цього разу воротар зумів потягнути м’яча. І вже ближче до закінчення першого тайму Роман Бардокін завдавав небезпечного удару з меж штрафного, однак і цього разу надійно зіграв кіпер «Прогресу».

У другому таймі хороших комбінацій було мало. Варто відзначити хіба що два небезпечних штрафних удари з 18-ти метрів з боку господарів поля. В одному з них на 70-й хвилині Павло Чорномаз знову поцілив у поперечину, в іншому (на 75-й хвилині) – після невдалих дій гравців у стінці, складеної з гравців «Колоса», партнерів по команді підстрахував воротар Руслан Мазур, який правильно вибрав позицію і «мертво» забрав м’яча до рук.

Наприкінці матчу власне стався гол, який вирішив долю матчу. Пішла довга передача від штрафного майданчика зборівського «Колоса» у зону лівого півзахисника, де до м’яча першим дістався Володимир Турчак, котрий в один дотик переадресував смугастого на Романа Бабина, що забіг за спину правого оборонцю «Прогреса». Прийнявши м’яча на куту штрафного майданчика, нападник «Колоса» побачив, що воротар господарів поля Ярослав Марунчак невиправдано покинув рамку воріт і першим дотиком прийняв м’яча, а другим пробив по порожніх воротах (1:0). До речі, автор єдиного в матчі голу грав з болем у коліні, і взагалі його участь у поєдинку була під питанням.

***

«Прогрес» (Заліщики) – «Колос» (Зборів) – 0:1 (0:0)

3 вересня. с. Добрівляни. Сільський стадіон. 100 гл. +24 град.

Арбітр: Ігор Гарас (Бережани), асистенти – Віталій Буняк (Бережани), Артем Трач (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Михайло Русанюк (Тернопіль).

«Прогрес»: Марунчак, Папірович, Скибінський, Пастухов, Лилик, Бойчук (Пилипюк, 57), Гусляк-к, Валерій Токарчук (Ландяк, 79), Владислав Токарчук (Славський, 46), П. Чорномаз, П. Гуйван.

«Колос»: Мазур, М. Турчак, Світлик, Палій, Забитівський, В. Грабчак (В. Турчак, 54), Комар, Бардокін-к, А. Когут, Бабин, Блакита.

Гол: Р. Бабин (89).

Попереджені: С. Комар (39), Владислав Токарчук (62), І. Світлик (75), П. Гуйван (79).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось