Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Валідольна перемога ФК «Тернопіль-Педліцей»

28 червня 2017 р. 22:56

У 11-му турі першої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК «Тернопіль-Педліцей» на власному полі мінімально переміг ФК «Скалат» – 2:1.

Незважаючи на останнє місце в турнірній таблиці гості доволі грамотно оборонялися і по мірі можливості контратакували. Довго ліцеїстам до вдавалося підібрати ключі до воріт ФК «Скалат». У першому таймі небезпечних моментів біля їх воріт можна було порахувати на пальцях однієї руки. Так, після флангового прострілу Дениса Параїла якогось метра не вистачило Олегу Роману, щоб переправити м’яча у ворота. Той ж Параїл завдавав удар по воротах метрів з 22-ох, але поцілив в оборонця. А після передачі Параїла на свого капітана Романа Волохатого, останній пробив у нижній кут воріт, але цього разу надійно зіграв кіпер ФК «Скалат» Юрій Чуба.

Ще одного разу скалатський голкіпер виручив команду після удару зі штрафного на початку другого тайму Юрія Савки. Той ціляв у «дев’ятку», однак воротар у красивому стрибку зумів перевести м’яча на кутовий. Доволі несподівано гості першими відкрили рахунок. Роман Бабій подав кутовий, а Тарас Ковальчук ударом головою пробивав по воротах. М’яч зачепив ліцеїста Віталія Щебивовка і залетів у ворота ФК «Тернопіль-Педліцей» (0:1). Але господарі не збиралися здаватися. І в час, що залишився влаштували справжній штурм воріт ФК «Скалат». І були винагородженні. Після навісної передачі Романа Волохатого, Денис Параїл виграв повітря і ударом головою спрямував м’яча у ворота. Кіпер ФК «Скалат» Юрій Чуба зреагував на удар з близької відстані, але майже не змінив траєкторії польоту м’яча (1:1). А на останній хвилині основного часу Волохатий далеко вкинув м’яча з ауту. Оборонці гостей вибили смугастого, але не так далеко, як би їм хотілося і м’яч зручно ліг на ногу Івана Шимчишину, котрий метрів з 22-ох поцілив точнісінько в нижній кут воріт (2:1). Часу і сил, щоб відігратися в гостей уже не було…

Важка перемога ліцеїстів додала їм до турнірної таблиці три очки і вони після першого кола ділять зі «Скалою-Айва» 4-5 місця, а молоді скалатчани залишаються останніми, хоча в звітній грі вони показали себе справжніми бійцями і заслуговують на повагу. Більше того, ФК "Скалат" практично єдина команда в обласному чемпіонаті, в якій виступають виключно гравці, що предсталяють місцеву громаду. 

***

ФК «Тернопіль-Педліцей» – ФК «Скалат» – 2:1 (0:0)

28 червня. Тернопіль. Стадіон «Педуніверситет». 25 гл. +29 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Юрій Королюк (В. Глибочок), Артем Карапетян (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК «Тернопіль-Педліцей»: Федина, Савка, Федак, Шимчишин, Лебідь, Пророчук, Томич (Гром’як, 66), Волохатий-к, Роман, Параїл, Подлецький (Щебивовк, 46).

ФК «Скалат»: Чуба, Барановський, Федун, Р. Хоменко, Шандрівський (А. Гладиш, 46), Тихолiз-к (Берко, 90+1), Ковальчук, Колiсник (Білик, 90+3), Борис (В. Гладиш, 87), Олійник (Дем’янчук, 55), Бабiй (Гураль, 78).

Голи: В. Щебивовк (69, а/г), Д. Параїл (87), І. Шимчишин (90).

Попереджені: Р. Хоменко (70), В. Федун (72), О. Роман (73).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось