Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

ФК «Шумськ» несподівано переміг ФК «Тернопіль-Педліцей» (+фоторепортаж)

18 червня 2017 р. 23:28

Сьогодні, 18 червня, у 9-му турі першої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу молодий та амбітний ФК «Тернопіль-Педліцей» приймав ФК «Шумськ» і доволі несподівано велику перемогу святкували гості – 4:1.  

Вже в дебюті матчу нападник гостей Павло Заєць мав хорошу нагоду, щоб відкрити рахунок, однак після його удару з лінії штрафного майданчика надійно зіграв воротар ФК «Тернопіль-Педліцей» Арсен Коноба. Але пройшло всього кілька хвилин і вже воротар не зумів підстрахувати своїх партнерів. Андрій Галюк зробив навісну передачу зі штрафного, яку на дальній стійці замкнув Павло Заєць (0:1). Ще одного разу гості могли забити після удару в ближній кут Віталія Бабіна, але цього разу Коноба зумів у стрибку відбити м’яча. Ліцеїсти могли покарати суперника після того, як їх воротар Андрій Мороз невиправдано далеко вийшов з воріт, однак Віталій Щебивовк своїм шансом не скористався. Як і не зумів замкнути передачу з правого краю найдосвідченіший гравець ФК «Тернопіль-Педліцей» Віктор Івегеш. Натомість шумська команда свою нагороду використала. Після подачі кутового господарі відбилися, але м’яч за 22 метри від воріт спіймав на ногу Тарас Байрай і в один дотик поцілив прямісінько в ліву «шістку» (0:2). А під завісу першого тайму Іван Шимчишин у штрафному майданчику збив Віталія Бабіна і арбітр без вагань вказав на одинадцятиметровий. Пенальті реалізував воротар гостей Андрій Мороз, щоправда зробив це не досить впевнено – Арсен Коноба вгадав напрямок польоту м’яча, навіть дотягнувся до нього, але відбити не зумів (0:3).

Початок другого тайму був за ліцеїстами, які в одному епізоді після кутового завдали не точного удару головою (пробивав Юрій Савка), але вже після другого корнера святкували взяття воріт. Подачу від кутового ніхто не замкнув, м’яч дістався до Дмитра Гром’яка, який переадресував його на одинадцять метрів, звідки його переправив у ворота капітан господарів Роман Волохатий (1:3). Однак розвинути успіх молодим футболістам ФК «Тернопіль-Педліцей» не вдалося. Шумчани зуміли ще одного разу відзначитися. Їх воротар далеко вибив м’яча від власних воріт, оборонці господарів промахнулися по м’яча у той дістався до Павла Зайця. Нападник ФК «Шумськ» не зближуючись з воротарем елегантно перекинув м’яча через кіпера (1:4). Після цього взяття воріт по великому рахунку інтрига в матчі зникла…

***

ФК «Тернопіль-Педліцей» – ФК «Шумськ» – 1:4 (0:3)

18 червня. Тернопіль. «Стадіон» «Педуніверситет». 40 гл. +26 град.  

Арбітр: Андрій Письменний (Тернопіль), асистентиАндрій Ющишин (Тернопіль), Володимир Кузьма (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК «Тернопіль-Педліцей»: Коноба (Федина, 6%), Савка, Римар, Лебідь (Шевчук, 77), Шимчишин, Волохатий-к, Томич (Федак, 51), Щебивовк (Гром’як, 65), Параїл, Роман, В. Івегеш.

ФК «Шумськ»: А. Мороз-к, Галюк, Попов, Байрак (Вознюк, 71, Журибіда (Таращук, 87), Новосад, Балюк, Коваль, Бабін, Бонк, Заєць.

Голи: П. Заєць (8, 77), Т.Байрак (39), А. Мороз (44, з пен.), Р. Волохатий (66).

Попереджені: І. Шимчишин (43), Ю. Савка (59), В. Федак (75).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось