Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Журналісти стали володарями кубка «Преси’2017»

3 червня 2017 р. 16:19

Сьогодні, 3 червня, на майданчику зі штучним покриття Тернопільського міського стадіону завершився IX-ий традиційний турнір з міні-футболу «Кубок преси’2017» пам’яті відомого тернопільського журналіста Володимира Кузика. Його переможцем стала команда «Кореспондент-1».

У змаганнях брало участь шість колективів. За результатами відбіркових змагань путівки до півфіналу вибороли колективи Фіскальної служби та «Кореспондет-1» (з групи «А») і Служби автомобільних доріг у Тернопільській області та «Кореспондент-2» (з групи «В»).

У першому півфіналі фіскали перемоли ветеранську команду журналістів («Кореспондент-2»), а в другому – молодий колектив журналістів («Кореспондент-1») був сильнішим за дорожників.

У матчі за третє місце «Кореспондент-2» лише в серії пенальті переміг дорожників – 1:1 (осн. час), 3:2 (по пен.). А в поєдинку за перше місце «Кореспондент-1» з мінімальним рахунком – 1:0 (гол на рахунку Миколи Гнатишина) був сильнішим за Державну фіскальну службу.

Переможці та призери змагань отримали кубки від організаторів, а Федерація футболу Тернопільській області презентувала кожній команді по футбольному м’ячу.

А ще, кращі гравці турніру отримали індивідуальні призи. У номінації кращий воротар нагороду отримав Тарас Таращук (Фіскальна служба), захисник – Іван Костюк (Служба автомобільних доріг), нападник – Денис Лучка («Кореспондент-2», 5 забитих голів), гравець турніру – Антон Козачок («Кореспондент-1»). Окремий приз від депутата Тернопільської міської ради Андрія Газилишина в номінації ветеран тернопільського футболу отримав Віктор Зарванський (»Кореспондент-2»).

Представники влади в особах голови Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, заступника міського голови Тернополя Леоніда Бицюри, за дорученням голови Тернопільської ОДА Степана Барни та народного депутата Роман Заставного, а також від підприємств «Агропродсервіс» (генеральний директор – Іван Чайківський), «Тернопільводоканал» (директор – Володимир Кузьма), Служби автомобільних доріг у Тернопільській області (начальник – Богдан Юлик) і друзі-журналісти вручили цінні подарунки дружині Володимира Дмитровича Кузика – пані Світлані та його 9-річній доньці Оленці.

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось