Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

«ДСО-Поділля» розгромило «Агрон-ОТГ» і пробилося до фіналу обласного кубка

16 серпня 2017 р. 23:23

Програвши перший півфінальний поєдинок кубку Тернопільської області (1:2), команда «ДСО-Поділля» (Тернопільський район) сповна реабілітувалася в домашньому матчі-відповіді, забивши великогаївському «Агрону» шість м’ячів без відповіді.

Долю поєдинку по-великому рахунку було вирішено в перші 30 хвилин матчу. За цей час господарі поля забили три м’ячі, а гостям довелося грати в меншості – через грубий фол (удар ззаду по ногах) з поля був вилучений Роман Мельник.

Уже на старті матчу нападник «ДСО-Поділля» Юрій Сорочан втік від центральних захисників суперника, розібрався з правим оборонцем Анатолієм Гринченком, який пішов на допомогу партнерам, і майстерно переграв кіпера «Агрона» Станіслава Горніка (1:0). Той ж Сорочан після передачі з лівого краю завдав точного удару головою метрів з 10-ти (2:0). Далі був небезпечним удар головою капітана гостей Романа Мельника, після якого м’яч пройшов поруч зі стійкою, та супер гольовий момент у нападника «Агрона» Івана Бачинського, який пробивав метрів з восьми – воротар господарів Владислав Бритковський неймовірним чином зумів зреагувати на політ м’яча. Господарі відповіли ударом у поперечину Олексія Литовченка та його ж виходом віч-на-віч. У другому епізоді надійно зіграв воротар великогаївської команди. З третьої спроби Литовченко став автором гольової передачі. Він розхитав оборонця Олега Лівіцького, а коли воротар вийшов на перехоплення, Олексій відпасував м’яча на одного Станіслава Скибіцького, який переправив смугастого в порожні ворота (3:0). Далі було власне вилучення Мельника, після якого все в матчі стало зрозуміло. Господарі в більшості продовжували гнути свою лінію і після подачі з правого краю атаки Артема Вітовича, Юрій Сорочан ударом головою записує на свій бомбардирський рахунок хет-трик (4:0). А наприкінці першого тайму спрацювала гармата граючого тренера «ДСО-Поділля» Андрія Гринченка. Він потужно пробив штрафний удар метрів з 35-ти і рикошетом від оборонця «Агрона» Ростислава Ціха м’яч залетів у ворота (5:0).

На початку другого тайму прохід по правому краю Петра Скобляка завершився прострільною передачею. При великому скупчені гравців у воротарському майданчику м’яч у ворота зумів проштовхнути Станіслав Скибіцький (6:0). Далі господарі не особливо намагатися ще відзначитися, натомість в двох епізодах могли розмочити рахунок «агронівці». В одному випадку небезпечно головою пробивав їхній граючий головний тренер Ігор Бадло, а в другому – на вбивчій позиції був Сергій Дроздовський. В обох випадках надійно зіграв воротар «ДСО-Поділля» Владислав Бритковський, котрий так і не дозволив супернику себе розмочити.

У підсумку впевнена і закономірна перемога «ДСО-Поділля»  виводить їх у фінал обласного кубка, де на них уже чекає зборівський «Колос». Матч відбудеться 24 серпня.

До речі, буквально останньої неділі суперники вже зустрічалися у В. Березовиці в рамках чемпіонату і тому поєдинку переможця виявлено не було (1:1). Але в фіналі обласного кубка переможець обов’язково буде названий. Тому всіх любителів футболу запрошуємо на День Незалежності у Збараж на стадіон «Колос». Початок фінальної зустрічі «ДСО-Поділля» – «Колос» (Зборів) о 16.00.       

***

«ДСО-Поділля» (Тернопільський район) – «Агрон-ОТГ» (Великогаївська громада) – 6:0 (5:0)

16 серпня. смт В. Березовиця. Селищний стадіон. 350 гл. +28 град.

Арбітр: Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Василь Бельзецький (Тернопіль), Іван Мандзюк (Зборів).

Делегат-спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

«ДСО-Поділля»: Бритковський-к, Кормило, Андрій Гринченко (Процик, 81), Скобляк, Алексевич, Мищишин, Білик, Вітович (Н. Стецюк, 67), Литовченко, Скибіцький, Сорочан.

«Агрон-ОТГ»: Горнік, Лівіцький, Ціх, Анатолій Гринченко (Ковальчук, 36), Бадеме, Гвіанідзе (І. Бадло, 46), Кривобедрий, Коник, Хавтур (Дроздовський, 25), Бачинський, Мельник-к.

Голи: Ю. Сорочан (4, 8, 35), С. Скибіцький (27, 49), Р. Ціх (45, а/г).

Попереджені: І. Бачинський (22), І. Бадло (42), Р. Ціх (45+1), А. Вітович (53), О. Лівіцький (80), Д. Коник (89), Н. Стецюк (90), Г. Бадеме (90+1).

Вилучені: Р. Мельник (30), Г. Бадеме (90+2).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось