Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

У селі Баворів відкрито футбольне поле зі штучним покриттям! (+фоторепортаж)

13 листопада 2018 р. 17:39

Сьогодні, 13 листопада, у селі Баворів Великогаївської об’єднаної територіальної громади відбулося велике свято – урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям.

На цей захід прибуло багато гостей: народний депутат України, голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Зіновійович Юрик, перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Богданович Крисак, голова Великогаївської  об’єднаної територіальної громади Олег Андрійович Кохман, голови Тернопільської районної адміністрації Олександр Ігорович Похилий та ради Андрій Васильович Галайко, депутати обласної, районної та місцевої ради, старости старостинських округів громади, жителі громади.

Передував відкриттю турнір з міні-футболу між шкільними командами Великогаївської об’єднаної територіальної громади, в якому перемогу здобули господарі - команда с. Баворів, друге місце виборола команда с. Товстолуг, а третє місце дісталося команді с. Прошова.

Право перерізати символічну стрічку надали запрошеним гостям, які в свою чергу покликали на допомогу всіх присутніх дітей. Із вітальним словом до присутніх звернувся Тарас Юрик, який подякував всім причетним до відкриття та висловив сподівання, що це не останній спільний проект у Великогаївській об’єднанній територіальній громаді. Іван Крисак привітав усіх присутніх з цим святом від імені голови обласної державної адміністрації Степана Барни, та побажав діткам на цьому полі вирости у спортивних зірок українського та світового масштабу.

Звучало безліч слів подяки всім хто долучився до побудови та відкриття поля зі штучним покриттям в селі Баворів, від голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана, старости сіл Баворів та Застав’є Надії Салабай, директора комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Баворів» Миколи Костика та випускників цієї школи минулих літ.

На завершення події парохи сіл Баворів та Застав’є отець-декан Василь Брегін та отець Микола Ковалик освятили майданчик та всіх присутніх, керівництво нагородило переможців та призерів турніру з міні-футболу серед команд шкіл Великогаївської об’єднаної територіальної громади грамотами, кубками та медалями.   

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось