Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

У кубковому протистоянні «Агрон» переміг «Кристал»

27 червня 2017 р. 20:19

У  першому матчі 1/4 фіналу кубку Тернопільської області з футболу великогаївський «Агрон» власному полі з мінімальним рахунком переміг чортківський «Кристал» – 2:1.

Як показав хід матчу, «Агрон» з «Кристалом» сміливо могли скласти пару фіналістів кубка. Якісь показаної гри та кваліфікація виконавці про це говорять. Хоча у першому таймі команди не змогли продемонструвати свої кращі якості. Чи то спека, чи боязнь пропустити, змусила команди грати обережно в захисті з невеликою кількість гострий атак. У першій 45-хвилинці запам’ятався удар головою Олега Лівіцького, з яким справився, витягнуши м’яча з «дев’ятки» кіпер «Кристалу» Іван Магіс. Гольовий момент виник і наприкінці першого тайму, коли Андрій Сухецький уник офсайдної паски та підпасував на Ігоря Кохмана. В підкаті ліквідував небезпеку центральний оборонець чортківської команди Юрій Заставецький. У гостей до небезпечних варто віднести сольний прохід лівого захисника Івана Тарабалки, якого оборонці «Агрону» зупинили в останні момент, коли гравець «Кристалу» вже збирався завдавати прицільного удару.

Після перерви, коли спека трішки спала, команди стали грати значно активніше. Спершу гострота виникла біля воріт «Кристалу». Після подачі м’яча з кутового з вбивчої позиції завдавав удару Олег Лівіцький, однак м’яч у рамку не поцілив. Натомість гості своїм шансом скористалися. І допоміг їм у цьому нападник «Агрону» Роман Мельник, який відпасовуючи м’яча своїм захисникам, зробив це невдало і смугастого підхопив Андрій Різник. Нападник команди з Чорткова розхитав захисника Ростислава Ціха та вийшов один на побачення з кіпером «Агрону» Іваном Рогалем. Незважаючи на юний вік 17-річний форвард майстерно розібрався з воротарем (0:1). Однак перевага «Кристалу» була не довгою.

Після пропущеного голу ініціативою повністю заволоділи господарі поля, дозволяючи гостям проводити лише контратаки, які, зазвичай завершували навісними фланговими передачами, котрі не були складними для воротаря Івана Рогаля та оборонців «Агрону». Відзначилися ж господарі поля після масованої атаки. Дмитро Коник з місця лівого крайнього завдав потужного удару в нижній кут воріт. Іван Магіс справився з ним, відбивши м’яча прямо перед собою. Нападник «Агрону» Роман Мельник намагався доправити м’яча у ворота, але і цього разу кіпер зіграв надійно. Однак втретє і він виручити не зміг. Оборонці «Кристалу» дозволили пробити вже по порожніх воротах метрів з 15-ти Ігорю Кохману (1:1).

Практично одразу той ж Кохман мав реалізовувати вихід віч-на-віч, коли помилився на своїй половині поля капітан «Кристалу» Юрій Заставецький. Коли гравець «Агрону» вже думав пробивати, з-під ніг у нього вибив м’яча чортківський оборонець Андрій Засєдко. Незадовго просто ідеальний момент для Романа Мельника створив Дмитро Коник, який пройшов по лівому краю атаки і виклав м’яча на ногу партнеру по команді. Мабуть Роман уже бачив м’яча у воротах, тому ледь не з воротарського майданчику завдав слабкого удару і Іван Магіс здійснив феноменальний сейв. Та все ж «Агрону» вдалося в цьому поєдинку святкувати перемогу. Неймовірний за красою удар вдався центральному півзахиснику господарів Олександру Кіцаку. Він метрів з 25-ти закинув м’яча за комірець голкіперу «Кристалу» (2:1).

Незважаючи на перемогу «Агрона», рахунок 2:1 не дозволяє їм спокійно їхати на матч-відповідь. Можна сподіватися, що і цей поєдинок буде не менш, а можливо, більш, напруженішим за звітний. Відбудеться він у п’ятницю, 30 червня, у Чорткові. 

***

«Агрон» (Великогаївська громада) – «Кристал» (Чортків) – 2:1 (0:0)

27 червня. с. В. Гаї. Сільський стадіон. 400 гл. +27 град.

Арбітр: Володимир Федунець (Тернопіль), асистенти – Володимир Ясюченя (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Делегат-спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

«Агрон-ОТГ»: Рогаль, Лівіцький, Ціх-к, Глухан, Сухецький, Кіцак, Кривобедрий, Анатолій Гринченко, Коник, Кохман, Бачинський (Мельник, 46).

«Кристал»: Магіс, Заставецький-к, А. Засєдко, Михальчук (Лис, 29), Тарабалка, Мострянський (Левіцький, 73), Войцещук, І. Когут, М. Когут, Різник, Гайковий (Коваленко, 63).

Голи: А. Різник (52), І. Кохман (58), О. Кіцак (76).

Попереджений: О. Лівіцький (12), Ю. Заставецький (37), М. Войцещук (82).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось