Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Мінімальна перемога «ДСО-Поділля» над ФК «Кременець-Академія»

21 червня 2017 р. 20:04

У першому матчі 1/4 фіналу кубку Тернопільської області команда «ДСО-Поділля», яка представляє Тернопільський район з рахунком 1:0 перемогла молодий колектив ФК «Кременець-Академія».

До поєдинку господарі – «ДСО-Поділля» підійшли з двома втратами. Через перебір карток поєдинок пропускали капітан команди Юрій Беркита та центральний оборонець Тарас Кормило. Чи цей фактор, чи те, що суперник – аутсайдер вищої ліги чемпіонату області, посприяло тому, що для «ДСО-Поділля» матч видався доволі непростим. Впродовж всього матчу господарі володіли ініціативою, але гості дуже гостро атакували. У «ДСО-Поділля», як завжди активністю відзначався нападник Юрій Сорочан, якому допомагав з глибини Олексій Литовченко. Зокрема, останній на початку зустрічі після передачі Станіслава Скібіцького пробивав в один дотик, але м’яч трішки розминувся з воротами. Та й інші гравці атакувальної ланки були близькими до взяття воріт, однак довгий час їм цього не вдавалося. Двічі небезпечні удари зі штрафного вдавалися Андрій Гринченку, однак кременецький воротар Михайло Горліцький витягував м’ячі, спершу з лівого нижнього кута, а потім з правого. Натомість гості як мінімум тричі в першому таймі повинні були відривати рахунок. Двічі після прострілів з лівого краю, спершу від  Вадима Чіпіжука, а згодом від Сергія Федорука мав забивати Дмитро Галадей. Але в першому випадку з близької відстані він не поцілив в рамку воріт, в другому – влучив  у штангу. Це в одному моменті той ж Галадей пробив головою вище воріт після подачі з правого флангу. Також після невпевнених дій у середині першого тайму воротаря «ДСО-Поділля» Владислава Бридковського, свій шанс отримав Іван Сачковський, але затримався з ударом, коли кіпер вийшов далеко з воріт і свій шанс упустив. А під завісу першої 45-хвилинки господарям таки вдалося відзначитися. Станіслав Скібіцький зробив навісну передачу з правого краю атаки, яку ударом головою замкнув Юрій Сорочан (1:0).

У другому таймі гості вже не були такими активними, провівши лише кілька контратак. Натомість господарі повинні були збільшувати перевагу в рахунку. В одному епізоді після подачі Євгена Гуніра, Олексій Литовченко головою пробив поруч зі стійкою. В іншому – Юрій Сорочан не реалізував чистий вихід віч-на-віч. А наприкінці матчу Стас Скібіцький на квадратному метрі накрутив кількох захисників і метрів з п’яти пробивав, але дивом не влучив у рамку воріт. А після удару з метрів 10-ти Литовченка (у цьому моменті чудовий пас видав Андрій Гринченко) вже дива реакції продемонстрував кіпер ФК «Кременець-Академія» Михайло Горліцький.

Отож, матч завершився 1:0 на користь «ДСО-Поділля». Тим сам матч-відповідь в Кременці через тиждень дає непогані шанси на порятунок ФК «Кременець-Академія». А це означає, що про переможця в цій парі говорити ще зарано.

***

«ДСО-Поділля» (Тернопільський район) – ФК «Кременець-Академія» – 1:0 (1:0)

21 червня. смт В. Березовиця. Сільський стадіон. 100 гл. +35 град.

Арбітр: Василь Бельзецький (Тернопіль), асистенти – Олег Чемний (Тернопіль), Анатолій Пенцак (Микулинці).

Делегат-спостерігач: Ярослав Боднар (Тернопіль).

«ДСО-Поділля»: Бритковський, Андрій Гринченко,  Алексевич, Скобляк, Мищишин (Вадовський, 75), Білик, Вітович, Скибіцький, Гурін, Литовченко, Сорочан.

ФК «Кременець-Академія»: Горліцький, Сайчук, Саєнко, Антосюк, Радчук, Турчин, Чипіжук, Федорук (Бабій, 53), Сачковський, Грицюк (Кухтій, 66), Галадей.

Гол: Ю. Сорочан (40).

Попереджені: В. Білик (29), Р. Радчук (38), П. Скобляк (70), Р. Турчин (85), В. Чипіжук (90+1).

 

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось