Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Битва лідерів завершилася результативною нічиєю (+фоторепортаж)

19 червня 2017 р. 01:20

Центральний матч 7-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу відбувся у В. Березовиці. Тут зустрічалися перша та друга команди чемпіонату – ФК «Бережани» та господар стадіону «ДСО-Поділля» (Тернопільський район). Матч виправдав свій статус. Інтрига трималася до самого фінального свистка. У підсумку поєдинок завершився результативної нічиєю – 2:2.

До матчу команди підходили з різним настроєм. Якщо в бережанців не змогли прийняти участі два гравці основи – Борис Кучинський та Ігор Швець (травмований), то в господарів навпаки, відбувши триматчеву дискваліфікацію, зміг зіграти лідер «ДСО-Поділля» Андрій Гринченко, а також взяли участь у поєдинку Юрій Беркита та Олексій Литовченко, які пропускали середову кубку зустріч з ФК «Козова». До всіх бід ФК «Бережани» додала ще одна – по дорозі до В. Березовиці поламався їхній автобус, тому гру довелося розпочати з 20-хвилинним запізненням.

Від початку матчу м’ячем більше володіли господарі поля. Але першими відзначилися не вони. На лівому краю атаки ФК «Бережани» м’яч підхопив Тарас Семенець, котрий знайшов у штрафному майданчику свого партнера по нападу Олександра Грінька. Той потужно пробив у нижній кут воріт без шансів для кіпера «ДСО-Поділля» Владислава Бритковського (0:1). У господарів поля найнебезпечніший момент виник наприкінці першого тайму коли Станіслав Скибіцький поцілив у хрестовину.

На початку другого тайму хороші нагоди зрівняти рахунок мали Валентин Білик та Юрій Сорочан, але вони ними не скористалися. Натомість гості вдруге вразили ворота суперника. Сергій Клюшніченко від своєї половини поля зробив навісну передачу зі штрафного. Олександр Грінько головою підсік м’яча, якого на дальній стійці прийняв Тарас Семенець і майстерно переграв у ближній дуелі воротаря «ДСО-Поділля» (0:2).

Лише після другого взяття воріт господарі по-справжньому стали грати агресивно, і таки наприкінці матчу досягли свого. На 81-й хвилині результативною була комбінація гравців, які вийшли на поле з лави запасних. Артем Вітович переадресував м’яча на Євгена Гуріна і той з близької відстані увігнав смугастого під поперечину (1:2). А кульмінація матчу настала в компенсований час. Зі своєї половини поля гравці «ДСО-Поділля» знайшли на лівому краю атаки Олексія Литовченка. Той втік від захисника, але інший його відверто збив у штрафному майданчику. Арбітр гру не зупинив, оскільки м’яч був у команди, яка атакувала. Валентин Білик завдав удару по воротах, але бережанський захисник вибив м’яча з порожніх воріт. Більшість вболівальників очікували на вилучення і справедливе пенальті у ворота ФК «Бережани». Однак боковий суддя просигналізував, що м’яч після удару Білика пересік лінію воріт (2:2). Так, бойовою нічиєю завершився цей цікавий та безкомпромісних поєдинок двох гідних суперників…

***

«ДСО-Поділля» (Тернопільський район) – ФК «Бережани» – 2:2 (0:1)

18 червня. смт В. Березовиця. Сільський стадіон. 150 гл. +23 град.

Арбітр: Андрій Гах (Тернопіль), асистенти – Ігор Скуба (Скалат), Юрій Королюк (В. Глибочок).

Делегат-спостерігач: Вадим Маслій (Тернопіль).

«ДСО-Поділля»: Бритковський, Скобляк (Гурін, 59), Кормило, Алексевич, Андрій Гринченко,  Білик, Беркита-к, Мищишин, Скибіцький (Вітович, 59), Литовченко, Сорочан.

ФК «Бережани»: Гарас-к, Клюшніченко, Фанга, Фарботняк (Білик, 46), Бойчук, А. Когут (Мацалап, 71), Абрамець (Кривий, 86), Стирчак, Гриб, Грінько, Семенець (Засєдко, 90).

Голи: О. Грінько (30), Т. Семенець (57), Є. Гурін (81), В. Білик (90+2).

Попереджені: Ю. Беркита (35), М. Вірковський (45), Т. Кормило (54), Р. Фанга (90+2).

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось