Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Кубок Весни

Команда «Мурсія» здобула «Кубок Весни» та грошову премію

14 квітня 2017 р. 15:10

З 31 березня по 2 квітня на спортивних майданчиках Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ-й турнір Західного регіону з міні-футболу під назвою «Кубок Весни». Змагання були організовані фундатором Петром Загурським в співучасті з Федерацією футболу Тернопільської області, яку очолює народний депутат України Тарас Юрик.

В змагання приймало участь 15 команд, а саме: «Тема» (Волинська область), «Інтеграл» (Тернопіль), «Динамо» (Луцьк), «Автодор» (Ланівці), «Здвиг» (Львів), «Вікінг» (Тернопіль), «Мурсія» (Тернопіль), ФК «Дунаївці» (Хмельницька область), ФК «Дичків» (Тернопільський район), «Вікторія» (смт Бірки Тернопільський район), «Апостол» (Тернопіль), «Поділля» (смт В. Березовиця Тернопільський район), «Галичина» (Тернопіль), «Добрий Самарянин» (Тернопільська область) і команда Тернопільського національного економічного університету.

В привітальному слові організатор турніру Петро Загурський побажав усім учасникам змагань хорошої, чесної гри і перемог.

Команди були поділені на чотири групи. На першій стадії змагань колективи грали по колу кожна з кожною. У наступний раунд виходили по дві перші команди з кожної групи, з яких знову формувалися дві групи і також грали по колу. Переможці фінальних груп сформували два півфінали. За результатом попередніх змагань у першому півфіналі зустрічалися тернопільська «Мурсія» і Луцьке «Динамо». З рахунком 6:3 перемогла команда «Мурсія». У другому півфіналі змагалися львівський «Здвиг» та «Тема» (Волинська область). Тут перемогу святкувала команда «Тема» – 5:2. У вирішальному поєдинку турніру з рахунком 5:0 перемогла команда «Мурсія». В боротьбі за 3 місце з рахунком 4-3 команда «Здвиг» Львів перемогла команду «Динамо» Луцьк. Треба зазначити, що в підгрупі за вихід до півфіналу «Тема» та «Мурсія» вже зустрічалися і в тому матчі перемогла команда з Волині – 3:2.

А далі відбулася довгоочікувана церемонія нагородження кращих команд і футболістів в окремих номінаціях. Фундатор змагань Петро Загурський особисто від себе встановив преміальний фонд у розмірі 20 000 гривень, який розподілявся таким чином: перше місце 9 000 грн., друге – 5 000 грн., третє – місце 3 000 грн. і четверте – 1 500 грн. Також були премійовані футболісти в номінаціях «кращий воротар», «кращий бомбардир» і «кращий гравець» ,які отримали премію в розміру 500 грн. кожен. 

 

Турнір проводили кращі арбітри Федерації футболу Тернопільської області на чолі з головою комітету арбітрів Борисом Трачем, які якісно провели змагання, чим заслужили добрих слів, як від організаторів, так і від учасників змагань.

Голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик особисто нагороджував команди кубками, медалями, а також призами по номінаціях від федерації. А Петро Загурський вручав грошові премії.

У номінації кращий воротар нагороду отримав Юрій Уманець з «Теми», кращим бомбардиром з 5-ма забитими голами у фінальній частині став гравець команди «Динамо» з Луцька Юрій Шаула. У номінації кращий гравець приз отримав футболіст команди «Мурсія» Назар Головко.

На закритті турніру голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик побажав учасникам міцного здоров’я, висловив бажання стати турніру щорічним, з більшою географією і тривалішим у термінах.

Петро Загурський ж подякував всім командам за участь у турнірі, відзначив високий професійний рівень гравців і запросив всіх на наступний рік.

 

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось