Футбол - це більше, ніж гра

Насолоджуйтесь грою та будьте здоровими

← На головну

Назар Козак: «У Соснівку їдемо за очками»

30 вересня 2017 р. 19:47

Завтра, 1 жовтня, теребовлянська «Нива» у рамках 7-го туру аматорського чемпіонату України на виїзді зустрічатиметься з командою «Рочин» з Соснівки (Львівська область). Про те, як проходила підготовка до цього матчу, ми почали розмову з головним тренером теребовлянців Назаром Козаком:  

– Готувалися робочому порядку. Після матчу першості Тернопільської області проти «Скали-Айви» зі Скали-Подільської (перемога – 9:1), футболісти отримали один день перепочинку, а в п’ятницю та суботу провели тренування. Якщо у п’ятницю воно було більш інтенсивніше з двосторонкою, то сьогодні його провели з меншим навантаженням. А ще, футболісти дещо розкріпостилися та з позитивним настроєм працювали на тренуваннях.

– Чи має «Нива» проблеми з кадрами?

– Поки у клубну лазареті знаходяться два захисника – Андріан Бабич та Владислав Сороцький. Решта всі здорові та готові грати з «Рочином». Приємно, що відновився Немо Шелія, на якісну гру якого ми дуже сподіваємося. Також в основній групі тренуються Михайло Штанкевич, Михайло Оконський та Юрій Цьона, які останнім часом теж мали проблеми зі здоров’ям.

– Після непевної гри у аматорському чемпіонаті, футболісти «Ниви» припідняли собі настрій впевненою перемогою у першості області. Чи додасть впевненості гравцям теребовлянської команди цей фактор?

– Це зовсім різні турніри, однак в будь-якому випадку, перемога, де б вона здобута не була, додає впевненості та позитивних емоцій. Тим більше, в матчі зі «Скалою-Айва» ми непогано комбінували, нам багато, що виходило в атаці, загалом діяли доволі організовано. Тому поєдинок обласної першості має для гравців «Ниви» позитивне значення.   

– Наступний суперник у «Ниви» доволі серйозний – лідер аматорської ліги та один з лідерів Прем’єр-ліги Львівщини. Можете відзначити сильні сторони команди з Соснівки?

– Суперник і справді титулований, а його футболісти технічні та добре фізично підготовлені, не даремно, зазвичай, вони пресигнують опонентів вже на їхній половині поля. А ще, в складі «Рочина» зібрані кваліфіковані виконавці, які пограли в професійних клубах. Особливо сильно команда з Соснівки грає на власному полі. Про силу суперника знаємо не за розповідями, позаяк неодноразово доводилося їм протистояти. «Рочин», що минулого сезону був однією з найсильніших команд аматорського чемпіонату, таким він і залишився в цьому сезоні. Не дарма суперник нині в лідерах в нашій групі. Тому зі всією серйозністю підходимо до цієї гри.

– Так стається, що теребовлянська «Нива» в аматорській лізі краще грає на виїзді, не втративши там ще жодного очка (дві перемоги в двох поєдинках), ніж удома. Вболівальники чекають та сподіваються, що і з Соснівки команда привезе очки…

– «Нива» перебуває в такому становищі, що набравши на старті мало очок (удома здобули в трьох матчах всього одне очко), тому відступати немає куди, їдемо в Соснівку боротися за очки, і можу пообіцяти всім нашим вболівальникам, що відбувати номер ніхто не буде.  

Нагадаємо, поєдинок «Рочин» – «Нива» (Теребовля) відбудеться 1 жовтня в Соснівці на стадіоні «Шкільний». Початок о 16.00.

← На головну
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Третя ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Вища ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Друга ліга
Тернопільська футзальна ліга. Сезон-202/21
Футзальна ліга. Перша ліга

Наші партнери

Хто на Вашу думку стане переможцем бомбардирської гонки у вищій Тернопільській футзальній лізі?

Михайло Войцещук («Медобори»)158 (50,3%)

Ростислав Гришак («Айва-Тірас»)40 (12,7%)

Володимир Мостовий («Wyscout»)18 (5,7%)

Віталій Паперовський (ФК «Глибочок»)14 (4,5%)

Владислав Тимощук («Айва-Тірас»)12 (3,8%)

Євген Гурін (ФК «Глибочок»)12 (3,8%)

Валентин Білик («Айва-Тірас»)11 (3,5%)

Микола Гнатишин («Говерла»)10 (3,2%)

Олександр Павлусь («Ветерани Тернопільщини 40+»)10 (3,2%)

Владислав Левчик («Айва-Тірас»)8 (2,5%)

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+»)8 (2,5%)

Василь Дзюба («Говерла»)6 (1,9%)

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+»)5 (1,6%)

Роман Паін («Ветерани Тернопільщини 40+»1 (0,3%)

Юрій Карбовський («Айва-Тірас»)1 (0,3%)


Всього голосів: 314


Голосування закінчилось